2 Jaar YouWish Zeep

2 Jaar YouWish Zeep


YouWish Zeep bestaat op dinsdag 23 oktober 2012 al weer twee jaar! Wat is dat snel gegaan!! Hoe is YouWish eigenlijk begonnen?

Op dinsdag 23 oktober 2010 is YouWish zeep van start gegaan. De YouWish winkel kwam eigenlijk voort uit hobbyshop Esther van der Wal. Naast allerleu hobbyartikelen verkochten wij ook zeepjes. Dat hebben we later uitgebreid met bakken kant-en-klaar zeep.  Op een gegeven moment wilden wij ons specialiseren in allerlei zeepartikelen. Wij wilden niet zomaar het zoveelste zeepwinkeltje worden, nee wij wilden meer!

Wij wilden een breed assortiment van allerhande zeepartikelen. YouWish had maar één doel: de allerleukste zeepartikelen bijelkaar zien te krijgen. Zeepartikelen die niet overal zomaar te koop zijn. Leuke, aparte dingen.

Nu, twee jaar later, denk ik dat we daar goed in geslaagd zijn! We hebben een enorme keuze aan mooie gietmallen. Gietmallen die je in Nederland vrijwel nergens anders ziet. Daarnaast heeft YouWish Zeep ook zeer succesvol verschillende nieuwe zeepbasis’ op de Nederlandse markt gebracht. Onze samenwerking met BrambleBerry was wat dat betreft een kroon op ons werk, nu bijna een jaar geleden. En deze samenwerking zal zeker voortgezet worden als het aan ons ligt.

Op dit moment telt onze winkel zo’n 1800 artikelen! En daar komen nog wekelijks nieuwe artikelen bij!! Van micapoeder tot gietmallen, de mooiste olieën, pigmentpoeders en nog veel meer!! Alles op het gebied van zeep vindt u onder één ‘dak’. Ook toegankelijkheid staat bij YouWish hoog in het vandaal. Wanneer u ergens over twijfelt of u wilt advies dan kunt u altijd even met ons bellen. Wij zijn elke werkdag van 9:00 – 17:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0511-420425 en uiteraard 24 uur per dag kunt u een e-mailtje sturen met uw vraag naar info@youwish.nl

Wat begon met een paar zeepjes maken is nu uitgegroeid tot een goedlopende winkel waar ik, als eigenaar, megatrots op ben! En de winkel had nooit zo druk kunnen worden als u als trouwe klanten er niet was geweest. Daarom willen we ook u bedanken door middel van een leuke aanbieding:

Van maandagavond 22 oktober 20:00 uur t/m dinsdag 23 oktober 20:00 uur betaalt u over uw bestelling géén verzendkosten!! Helemaal niets, noppes, nada! Deze aanbieding is maar 24 uur geldig dus profiteer snel!! U hoeft er geen speciale code voor in te vullen de korting wordt automatisch verrekend!

Iedereen bedankt voor de onwijs leuke twee jaar en laten we er nog heel wat leuke jaren aan toevoegen!

Tot slot wil ik een heel belangrijk iemand bedanken die jullie als klant weinig tegenkomen maar die zéér belangrijk is geweest voor YouWish: mijn man, Freerk. Hij is degene die mij altijd heeft gesteund in mijn keuzes wat betreft YouWish. Daarnaast is hij degene die er elke dag voor zorgt dat uw pakketjes zo goed als mogelijk verpakt bij u thuisbezorgd worden. Zonder hem zou YouWish niet geworden zijn wat het nu is!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: