Al meer dan 100 fans op YouWish FaceBook!

Nog maar net begonnen op Facebook en nu al meer dan 100 fans! Daar zijn we echt enorm trots op! En op Twitter ook al meer dan 250 volgers!

 Waar is de Facebook-pagina eigenlijk voor?

Op de Facebook pagina van YouWish Zeep, die je kunt vinden op http://www.facebook.com/YouWishZeep kun je van alles doen. Je kunt er je zeepvragen kwijt. Lukt iets niet of wil je iets weten, vraag het! Er zijn zoveel zeepfanaten die vast wel een antwoord weten.

Mis je iets in onze webinkel, wil je iets weten over onze service? Stel gerust je vraag. De Facebook-pagina is echter niet bedoeld om je klachten te spuien. Als je een klacht hebt kun je het beste ons even direct e-mailen dan kunnen we het voor je oplossen.

Ook mag je op onze Facebook-pagina je creaties delen! Je kunt wanneer je fan bent van onze pagina zelf je foto’s uploaden. Leuk om met andere zeepfans te delen! je krijgt vast leuke reacties!

Wijzelf gebruiken onze Facebook-pagina om de laatste nieuwtjes en aanbiedingen met je te delen.

Let op: onze Facebook-pagina is er niet om te adverteren voor je eigen zeepwinkel. Wij willen de Facebook-pagina graag vrijhouden van advertenties van derden.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: