Gouden Haver Kaars

Gouden Haver Kaars

Heb je onze nieuwe geur Gouden Haver al geroken? Nee? Moet je echt eens doen, deze is zó lekker! Een heerlijk warme geur die perfect is voor de herfst die voor de deur staat. Deze geurolie is naast zeep ook prima te gebruiken in een kaars. Wij maakten een heerlijke kaars in een glazen pot die goed is voor uren geurplezier!

Wat heb je nodig?

Voor 1 kaars

Aan de slag!

Eerst gaan we het lontje plaatsen op de bodem van het potje. Onder het lontvoetje plak je een lontplakkertje. Probeer het lontje zo goed mogelijk in het midden te plaatsen en druk daarna het goed aan. Trek het lontje vervolgens door het lont centreerkruis zoals hieronder op de foto.

Doe nu de wax in een glazen maatbeker en smelt deze in de magnetron in een paar minuutjes. Wanneer de wax volledig is gesmolten doe je de waxkleurstof erbij. Roer dit met een siliconen spatel goed door totdat alle kleurstof is opgelost.

Voeg nu de geurolie toe en roer ook dit weer goed door zodat de wax de geur goed kan opnemen.

Schenk nu de wax in het potje zoals hieronder.

Laat nu de wax goed uitharden. Als de kaars helemaal hard is haal je het lont centreer kruis weg en knip je het lontje af tot ongeveer 2cm boven de wax.

Het beste wacht je even een paar dagen voor je de kaars gaat aansteken. De geur heeft dan de kans gekregen goed in de wax te trekken en zul je een betere geurbeleving hebben.

Wij haalden de roze ring uit het potje en deden een touwtje en een leuk labeltje aan de kaars. Zo is de kaars ook decoratief wanneer de kaars niet brand.

Veel plezier met het maken van deze leuke kaars! Is het gelukt? Plaats je dan jouw kaars in onze YouWish Membersclub op Facebook? Dan kan iedereen je mooie kaars bewonderen!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: