Inpaktip: Servetten!

Inpaktip: Servetten!

inpakken-servetten-01

Het valt niet altijd mee om weer een origineel ‘inpakmanier’ voor je zeep te bedenken. YouWish heeft een breed assortiment als het aankomt op verpakkingsmanier. We hebben doosjes, vloeipapier, labels etc. Toen ik vorige week boodschappen aan het doen was en al die leuke printjes op de servetten zag kon ik het niet weerstaan een paar pakjes mee te nemen!

Servetten lenen zich bij uitstek om je zeep in te verpakken! Leuk lintje of labeltje erop en klaar ben je! Er zijn zo verschrikkelijk veel motiefjes, printjes en kleurtjes dat de mogelijkheden echt eindeloos zijn! Ook de prijs is natuurlijk heel gunstig! Ik had al 2 pakjes voor 1 euro! En elk pakje bevat 20 servetten waar ik zo’n 40 zeepjes mee kan inpakken! Dat zijn dus 80 zeepjes inpakken voor 1 euro! Kijk dat is nog eens crisismanagement!

servetten

Nog een bijkomend voordeel bij het gebruik van servetten: je ruikt de heerlijke geur van je zelfgemaakte zeep gewoon door de verpakking heen! Uiteraard geldt dit alleen wanneer je CP zeep hebt gemaakt. Als je MP zeep wilt verpakken in servetjes dan raad ik je aan de zeep eerst voor te verpakken in transparant folie zodat de zeep niet kan gaan zweten.

Veel plezier! En deel gerust jouw inpakideetjes op onze Facebookpagina!

Volg:

2 Reacties

 1. 13 februari 2014 / 21:20

  Hoi! Wat een leuk idee om zo je zeepjes te verpakken. Ziet er erg mooi en vrolijk uit!
  Ik was op zoek naar mooie servetten en toen kwam ik op jouw site uit. mag ik jou vragen waar je deze leuke servetten hebt gekocht? en wanneer dat ongeveer is geweest?
  Ik ga het niet gebruiken als cadeauverpakking hoor!

  Lieve groetjes, Elaine van den Berg

  • 13 februari 2014 / 21:28

   Beste Elaine,
   Ik heb deze gewoon bij de C1000 gekocht.
   Gr. Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: