Kleurstof op Glycerinebasis

Kleurstof op Glycerinebasis

De kleurstoffen op glycerinebasis zijn drastisch uitgebreid! Daarnaast maakt YouWish nu alle kleuren, behalve de rode en de huidge oranje, zelf. Voor de oranje komt binnenkort een vervanger die ook non-bleeding zal zijn. Dan zijn alle glycerinebasis kleurstoffen non-bleeding!

YouWish heeft dus vanaf nu een eigen kleurstoflijn die op glycerinebasis is. Dit betekent dat er géén water aan toegevoegd is. Dit scheelt weer zweten van je zeep. Daarnaast geven deze kleuren prachtige effecten.

Bij de, inmiddels 17, kleuren staan voorbeelden van hoe de zeep eruit ziet in witte zeep en in transparante zeep. Uiteraard kunt u hier nog mee variëren door meer wit, of meer transparant te gebruiken. Dit is slechts ter indicatie zodat u een beetje een idee heeft welke kleur u aanschaft.

Wij sluiten niet uit dat er binnenkort nog meer kleuren bijkomen! Houdt de webwinkel maar goed in de gaten!!

Daarnaast hebben wij een categorie toegevoegd met álle kleurstoffen en micapigmenten die non-bleeding zijn en dus niet doorlopen wanneer ze samen gebruikt worden. Zo kunt u wanneer u op zoek bent naar een non-bleeding kleur heel gemakkelijk uw keuze maken.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: