Macrofotografie: de kleinste dingen in het groot

Macrofotografie: de kleinste dingen in het groot

Naast de passie voor zeep heb ik ook een andere passie: macrofotografie. Een paar jaar geleden heb ik van mijn eerste zuur verdiende ‘centjes’ een mooie spiegelreflexcamera aangeschaft. Geen goedkope aanschaf maar het was het zo waard! Zodra ik ook maar even tijd heb vind je mij op mijn knieën in het bos om de kleinst, mooiste wezentjes van deze aarde eens van dichtbij te bekijken! Weet je wat? Ik laat jullie eens meegenieten!

Naast YouWish.nl ben ik ook oprichter en hoofdredacteur van de grootste transportnieuwswebsite van Nederland: Transport Online en daaraan vast hebben we ook nog een webwinkel in truckaccessoires: Truckwebshop.nl. Omdat het vanwege de vakantietijd daar toch ietsjes rustiger is heb ik tussendoor momenteel af en toe tijd om mijnn camera te pakken. Zo ook vanmiddag, al bleef het zeer dichtbij namelijk in de achtertuin. Ik mag graag Libellen fotograferen. Ik vind ze zo enorm bijzonder met hun groffe koppies en verfijnde vleugeltjes. Vandaag laat ik jullie even meegenieten.

Klik op de kleine thumbnails hieronder voor de foto in een groter formaat.

   

Volg:

2 Comments

 1. 13 augustus 2012 / 18:45

  wat een ontzettend mooie foto’s. Ook ik maak graag foto’s en ben druk aan het stoeien met macrofotografie. Leuk om het van andere te zien.
  Leuk dat we mee mogen kijken

  groetjes jeanine

  • 13 augustus 2012 / 18:46

   Dankjewel Jeanine! Ja mooi he om te doen. Ik ben elke keer weer gefacineerd als ik die kleine beestje zie. En als ik dan de foto’s naderhand bekijk dan denk ik wauw, wat is de natuur toch mooi!

   Groetjes Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: