Nieuw: X-Mas Time, Gold Diva, Autumn Feeling en Warm Christmas

De YouWish Zeeplijn is weer uitgebreid met vier nieuwe (hand)zepen! Zepen echt voor de laatste maanden van het jaar! Warme kleuren en geuren.

Wij mogen met trots zeggen dat de YouWish zeeplijn een enorm succes gebleken is. Al vele zepen zijn momenteel, uitverkocht, wat voor ons een goed teken is! Wij krijgen veel positieve feedback over de geuren die wijn gebruiken en de gebruiksduur van de zeep. Uiteraard zijn wij daar erg trots op en het motiveert ons uiteraard enorm om nog veel meer zepen te maken.

Zo ook nu, wij hebben maar liefst vier nieuwe varianten ontworpen. Deze zepen zijn echt toegespitst op de koude maanden die ons staan te wachten. Zo geeft ‘Autumn Feeling’ dat warme herfstgevoel zowel qua kleur als qua geur.

Daarnaast hebben wij drie ‘kerst-zepen’ gelanceerd. Uiteraard met heerlijke kerstgeuren. U kunt de zepen kado doen, zelf gebruiken of ergens in de kamer leggen zodat een constante heerlijke geur verspreid wordt.

De zepen bestellen? Dat kan daarvoor klikt u hier.

 NB: Deze zepen lenen zich ook uitermate om kado te doen aan bijvoorbeeld uw personeel. Mailt u ons voor de voordelige tarieven. Houdt u wel even rekening met de levertijd? Wees er op tijd bij om teleurstelling te voorkomen!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: