Nieuwe kleurstoffen!!

YouWish heeft een prachtige serie kleurstoffen kunnen toevoegen aan haar assortiment! En van deze kleurstoffen worden wij bij YouWish zoooo blij! Deze kleurstoffen hebben alles in zich wat je van een goede kleurstof verwacht.

Op de oranje kleurstof na, zijn alle kleurstoffen non-bleeding, ze geven geen nare spikkelvorming wanneer je ze gebruikt in transparante zeep, ze geven geen klontvorming en ze zijn zuinig in gebruik. Eén enkel druppeltje geeft al een prachtig effect!

Wij hebben ze inmiddels maanden uitgeprobeerd en houden zich prima in de zeep. Wat extra prachtig is, is dat er nu dus ook een roze en lila/paarse non-bleeding vloeibare kleurstof is!

De kleurstof is wat lobbiger/dikker dan de huidige kleurstoffen die wij verkopen. Daarom leveren wij ze niet in druppelflesjes maar in knijpflesjes. De kleurstof is verkrijgbaar in flesjes van 10ml, 30ml, 50ml en 100ml. Wanneer u meer wilt bestellen neemt u dan even contact met ons op.

U vindt de nieuwe kleurstoffen hier: http://www.youwish.nl/vloeibare-kleurstof-non-bleeding.html (Er zijn nu 6 kleuren daar komen vrijdag aanstaande nog een paar bij)

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: