Nieuwe Zeepbasis’

Nieuwe Zeepbasis’

Tadaaaaa, eindelijk dan, we kunnen je drie nieuwe zeepbasis’ aanbieden! Zoals al eerder aangekondigd hebben wij deze zeepbasis op allerlei manieren getest en ze zijn alledrie met glans geslaagd!

De drie nieuwe zeepbasis’ zijn van een zeer goede kwaliteit. Mooi stevig, makkelijk te verwerken en kunnen in de magnetron gesmolten worden. De LCP Witte basis is zelfs zo goed als zweetvrij! Zelfs in natte ruimtes zoals badkamers etc. Deze LCP zeep is net als ambachtelijk zeep maar dan net zo eenvoudig te verwerken als alle andere zeepbasis’.

De andere varianten zijn Transparant met Olijfolie en Wit met SheaButter. Beiden absolute huidverwenners! Zo maak je niet alleen mooie zeep maar ook verzorgende zeep!

Wij zijn er erg enthousiast over zoals je merkt, wij hopen dat jij dat ook wordt!

Na al deze lofzangen misschien één klein, ieniemini minpuntje… de basis is wel wat duurder, althans voor nu. Dat komt doordat wij het in het buitenland inkopen. Afhankelijk van het succes, gaan wij de volgende keer groter inkopen. Wij hebben nu een testaankoop gedaan om te kijken hoe het onze klanten bevalt. Blijkt deze zeepbasis’ goed ontvangen te worden, waar we eigenlijk niet aan twijfelen, dan gaan wij meerdere pallets kopen en kunnen we ook een aantrekkelijker prijs hanteren. De prijs hangt dus eigenlijk van jou af!

Wij zijn heel benieuwd naar je ervaringen met onze nieuwe zeepbasis. Laat het ons dus weten wanneer je het zelf gebruikt hebt.

Veel kwalitatief zeepplezier gewenst!

NB: De zeepbasis is vanaf dinsdag leverbaar.

Volg:
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: