Probeerpakket YouWish Zeepbasis

Probeerpakket YouWish Zeepbasis

Heb jij ze al geprobeerd? De nieuwe zeepbasis van YouWish? We hebben nu zeepbasis met SheaButter, Olijfolie en LCP Witte zeep. Omdat we nu wel heel veel keus hebben, hebben wij een probeerpakket samengesteld van alle ‘melt and pour’ zeepbasis die wij in ons assortiment hebben. Het probeerpakket bestaat uit blokjes van 150gram van elke soort 1 blokje. Zo kun je zelf eens wat uitproberen.

Het probeerpakket bestaande uit 7 basiszepen van 150 gram per stuk kun je hier bestellen en kost € 9,99

Volg:

3 Reacties

 1. Nettie
  5 februari 2012 / 21:55

  Hoe komt het dat mijn zeepjes zo vreselijk “vet” zijn?
  Gebruik ik te veel geurolie of de verkeerde gietzeep?
  hoeveel druppels of ml geurolie moet ik gebruiken op 100 gram zeep?
  Ik kan dit nergens vinden.
  Kan ik beter andere gietzeep gebruiken? ik gebruik nu glycerine gietzeep.
  Alle tips zijn welkom!

  Alvast hartelijk bedankt, Nettie

  • 5 februari 2012 / 22:08

   Het kan zijn inderdaad dat je teveel geurolie gebruikt. Is het echt vet of zitten er druppeltjes op de zeep? Als het druppeltjes zijn dan is het zweten en niet vet.

   Hanteer ongeveer 10ml per kg zeep voor de geurolie.

   Overigens de LCP zeepbasis zweet niet of nauwelijks.

   Succes!

   ~Esther~

   • Nettie
    6 februari 2012 / 17:29

    Hallo Esther,
    Dank je voor je reactie!
    Het is echt vet. Ik denk dat ik dan toch te veel geurolie gebruik,15 druppels op ongeveer 110 gram zeep. Ik ga zeker uitproberen om minder olie te gebruiken, en zo’n probeerpakketje wat jullie aanbieden, ga ik zeker ook bestellen. Waar kan ik de zeepjes het beste in bewaren trouwens? ik gebruik nu van die afsluitbare polybags (oftewel opbergzakjes voor wenskaarten).

    vr. groet Nettie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: