YouWish Facebook Zeepwedstrijd

YouWish Facebook Zeepwedstrijd

FacebookHeb jij al een Facebook account? YouWish wel! Je vindt ons via www.facebook.com/YouWishZeep. Klik op ‘Vind ik leuk’ en je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen, nieuwtjes en je kunt meedoen met onze Facebook Zeepwedtsrijd!

Wat houdt het in?

Vanaf nu gaan we elke maand een leuke wedstrijd organiseren met een thema. De bedoeling is dat je rond dat thema een foto instuurt. Afhankelijk van het thema mag je foto’s van alle soorten zeep insturen.

 JUNI: Badbruis!

Vanaf nu t/m 30 juni 2012 mag je een foto insturen met het thema BADBRUIS

Er mag per deelnemer 1 foto worden ingestuurd. Deze mag je plaatsen op ons prikbord, wij zetten deze in een speciaal mapje en dan kun je jezelf taggen in de foto (mocht dat ons niet lukken). Het moet gaan om een zelfgemaakt product. Als je de foto plaatst zet er dan even een toelichting bij én dat het een inzending is voor de wedstrijd.

De eerste week van juli kan er door jullie zelf gekozen worden wie er moet winnen. Hoe? Dat leggen we tegen die tijd wel eventjes uit anders wordt het misschien te verwarrend.

Prijs!

Uiteraard kun je met deze wedstrijd ook iets winnen!! De winnaar ontvangt deze maand van ons een siliconen Kudos mal naar keuze!!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: