YouWish Zeep vanaf nu BrambleBerry Distributeur

Sinds 1 december 2011 werkt YouWish samen met BrambleBerry Inc. uit Amerika. BrambleBerry is een groothandel van allerlei zeepartikelen en in 1993 gestart. Wat ooit begon in de woonkamer van Anne-Marie Faiola, is uitgegroeid tot een megastore met een groot magazijn.

U heeft, als echte zeepliefhebber, vast wel eens hun website bezocht en gedacht “dit wil ik kopen!” tot u de verzendkosten naar Nederland zag. Voor een particulier zijn deze vaak te hoog, althans wel wanneer u maar een paar flesjes geurolie wilt kopen. In samenspraak met BrambleBerry is toen besloten dat YouWish Zeep officieel distributeur voor geheel Europa is geworden! Dat betekent dat u heel veel van BrambleBerry’s zeepartikelen bij ons kunt aanschaffen zónder de hoge verzendkosten! Wat een goed nieuws!! En YouWish Zeep is er enorm trots op dat zij is verkozen tot distributeur in Europa!

De komende maanden zullen wij ons assortiment nog verder uitbreiden met de prachtige mallen, geuren, kleuren en meer die gemaakt worden bij BrambleBerry!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: